Håndlavede billedrammer efter mål


Håndlavede billedrammer efter mål

 
 

I vores billedramme-shop finder du med garanti en håndlavet rammeliste, der passer til dit billede! Hos os finder du et stort udvalg af smalle, brede, moderne og klassiske billedrammer, lige fra moderne skyggefugerammer til pragtfulde baroklister, som vi skræddersyr til dit billede. Alle billedrammer er kendetegnet ved et tidløst design og holdbarhed.

Valget af indramning er en meget individuel beslutning. Den rigtige rammeliste fuldender billedet og sætter det i scene. Alle billedrammer er kendetegnet ved et tidløst design, stabilitet og holdbarhed. Vores billedrammer skrues ikke på, men tilskæres, limes og hæftes sammen flere gange i hånden.

Du kan bestille billedrammer sammen med dit specialfremstillede kunstværk. Vælg først billedet og bestem størrelsen. Derefter kan du indramme dit billede i vores indramningsstudie.

Perfekte billedramme
 

At finde den perfekte billedramme

 

Strækrammer – populære vægdekorationer

En strækramme er en rammemodel i træ som bruges af kunstnere til at sætte lærredet op på. Strækrammer bruges mere og mere til vægdekorationer såsom lærredstryk eller kopier af oliemalerier. For at undgå at vores strækrammer bøjer sig, er de fremstillet af grundigt tørret nordisk fyrretræ. Vi strækker lærredet stramt med håndkraft for at sikre, at det ikke begynder at hænge med tiden. Dit kunstværk er klar til at blive hængt op, når du modtager det.

Moderne rammer– flotte looks & enkle designs

Klassisk, tidløst og elegant – moderne billedrammer imponerer med deres flotte look og enkle design. Vores moderne billedrammer er af høj kvalitet med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Den klare form retter opmærksomheden mod motivet og understreger dets effekt på tilskueren. Vores moderne billedrammer fås i mange forskellige farver fra en diskret hvid eller sort til en dramatisk rød, grøn, sølv med flere. Dit indrammede kunstværk er klar til at blive hængt op, når du modtager det.

Svævende rammer - den L-formede profil

Svævende rammer har en L-formet profil. Takket være et lille mellemrum mellem rammen og kunstværkets kanter får man indtryk af, at kunstværket svæver i rammen. Dette fremhæver lærredets overflade på den bedst mulige måde og giver det et unikt udtryk. En kontemporær, elegant og diskret ramme til dit kunstværk. Alle vores svævende rammer er klar til ophænging, når du modtager dem.

Klassiske rammer – antikke accenter & eksklusive detaljer

Klassiske rammer minder om barokke rammer dekoreret med «perlerækker« eller andre udsmykninger, men de fremstår mindre overdådigt på grund af deres tyndere profil. Vores klassiske trærammer giver varme, raffinement og en fornemmelse af tidløshed i kunstværket, og de passer godt ind i både traditionelle og moderne rum. Vores klassiske rammer fås i forskellige farver og er klar til ophængning, når du modtager dem.

Barokke rammer – rummets blikfang

Barokke rammer er overdådige og rigt udsmykkede billedrammer som fungerer som blikfang i rummet. Disse ornamentrige rammer er kendetegnet ved en overflod af detaljer, drama og pragt. Barokrammernes overdådige blomstermønstre og store former har fundet vej ind i både klassiske og moderne livsstile. Vores barokrammer fås i flere forskellige kombinationer af finish samt flere forskellige farver. De er klar til at blive hængt op, når du modtager dem.


 
arrow