Lærredsbilleder fra Vægbilleder.dk


Vores lærredsbilleder - kvalitet uden kompromiser

 
 

Lægger du stor vægt på en stilfuld, hyggelig atmosfære inden for dine egne fire vægge? Så sætter du det rigtige præg med billeder på lærred af høj kvalitet fra Vægbilleder.dk! Når du køber et kunsttryk i vores online-shop, er der næsten ingen grænser for din fantasi og kreativitet. Vores kunsttryk kan bestilles på forskellige lærreder og konfektioneres helt individuelt med hensyn til format og individuel indramning.

✓ Anerkendt kvalitet siden 2001
✓ Med eller uden ramme
✓ Avanceret trykketeknik
✓ Uforlignelig farveglans
✓ Valgfrie formater

Til vores kunsttryk på lærred anvender vi kun førsteklasses lærreder af bomuld med ru overfladestruktur, som opfylder de højeste krav til farvegraduering, dybdeskarphed, kontrast og linjer.

 

Vælg din førsteklasses lærreder

 

Lærredsbilleder på Canvas UV matt 310g

Dette matte bomuldslærred giver et stort trykbart tonesortiment med rige dybder, fine detaljer og strålende farver. På grund af stofstrukturen med dens naturlige uregelmæssigheder, muliggør dette højkvalitet printmedie reproduktioner med høj ægthed.

Lærredsbilleder på Canvas Rustic Texture 395g

Canvas Rustic Texture 395g er et tungt, ensidet overtrukket stof lavet af 100% bomuld med en groft struktureret overflade til kunsttryk med et autentisk udseende. Da stoffets struktur forbliver tydeligt synlig, selv efter udskrivning, er lærredet særligt velegnet til al maleri og fotoproduktion samt sofistikerede grafiske kunstbilleder. På grund af de naturlige komponenter i stoffet (100% bomuld) kan mediets overfladeegenskaber variere lidt.

Lærredsbilleder på Canvas Bright White 340g

Dette matte, lyse hvide polycotton lærred består af en blanding af bomulds- og polyesterfibre. Det medium-fine strukturerede lærred overbeviser med høj farveglans, perfekt blækabsorption, holdbarhed og ufølsomhed. Lærredet er især velegnet til repræsentativ billedudskrivning med store farveområder og fine tegninger og opfylder fuldt ud alle kravene i Oeko-Tex® standarden.

Lærredsbilleder på Canvas Venezia Satin 350g

Dette højkvalitets lærred er et enside-belagt, silkeglanset lærredstof og er kendetegnet ved en overflade med en tæt vævet struktur. Strukturen af stoffet forbliver tydeligt synlig, selv efter udskrivning. Den detaljerede coating understøtter den optiske dybde i farvegengivelsen og hjælper øjet med at skelne mellem mørke og sorte toner. Derfor er dette lærred især velegnet til reproduktioner af de gamle mestre, fotomotiver, sofistikeret grafik og alle de klassiske chiaroscuro-malerier.


 
arrow