Håndmalede reproduktioner af malerier


Håndmalede reproduktioner af malerier

 
 

Vi har siden 2001 sat kvalitetsstandarder for bestilte håndmalede reproduktioner af malerier. Til vores malerier anvendes der udelukkende rigtige oliefarver med kunstnerpigmenter og bomuldslærreder af høj kvalitet. Alle malerier males udelukkende i hånden penselstrøg for penselstrøg af professionelle kunstnere med mange års erfaring. Vi maler også gerne billeder efter dine fotos.

Alle vores håndmalede reproduktioner af malerier males udelukkende af fremragende malere, der maler efter bestilling, og som behersker maleteknikkerne og farvepåføringen lige så godt som de "gamle mestre". Hvert oliemaleri får lov til at tørre i mindst 1 uge, og motiv- og farvegengivelsen kontrolleres personligt og fagligt korrekt 2 gange i forbindelse med vores interne kvalitetsstyring, før billedet sendes. Alle vores oliemalerier males på traditionel vis lag for lag. Vi anvender selvfølgelig ikke fortrykte motiver eller andre tekniske metoder til fremstilling af vores malerier. Hver reproduktion af et maleri er ægte unika i en fremragende kvalitet.

 

Eksempler på vores håndmalede oliemalerier

 

Reproduktion af et maleri af Vincent van Gogh

Reproduktion af maleri af Vincent van Gogh med titlen "Hvedemark med cypresser". En reproduktion er ikke en kopi, men en hyldest til et fænomenalt maleri og kunstneren bag dette. Med dette menes, at der altid vil være forskel på et originalt maleri og en reproduktion, og at vi ikke prøver at sælge vores malerier som originale udgaver. Dog er målet at komme så tæt på originalen som muligt, og vores kunstnere gør meget ud af at bevare de unikke stiltræk ved originalen, og der tages højde for stilartens og kunstnerens særtræk.

Reproduktion af et maleri af Rafael

Reproduktion af maleriet "Skolen i Athen" af Raffaello Santi. Freskoen blev udført i 1510 for pave Julius II. og anses som det perfekte billede på den klassiske ånd i renæssancen. Motivet viser mange af antikkens og renæssancens mest kendte filosofer. Freskoen findes i rummet "Stanza della Segnatura" i Vatikanpaladset i Rom.

Reproduktion af et maleri af William Turner

Reproduktion af maleri af William Turner med titlen "Campo Santo - Venedig". Reproduktion af et maleri af William Turner, en af de afgørende banebrydere for moderne malerkunst. Originalen er dateret til 1842, måler 91 x 61 cm og kan i dag ses i Toledo Museum of Art. Udfordringen ligger ikke så meget i at gengive komplicerede detaljer, men i en udtryksfuld gengivelse af lys, skygge, ild og vand.

Reproduktion af et maleri af Edouard Manet

Reproduktion af maleri af Edouard Manet med titlen "Stilleben med laks". Værket, der måler 74 x 83 cm, blev malet i år 1866-1869 og ejes i dag af Electra Havemeyer Webb Fund i Vermont. Edouard Manet tillagde dette stilleben, som han betragtede som "malerens prøvesten", den allerstørste betydning og beskæftigede sig hele tiden indgående med ambitiøse billeder i denne genre.


 
arrow