Plakater til væggen


De smukkeste plakater til væggen i høj kvalitet

 
 

Vores plakater er lige så individuelle som vores kunder: Vælg dit ønskede motiv fra over 1 mio. billeder af mesterværker inden for maleri og fotografi og konfektionér din plakat helt efter dine egne ønsker og idéer. Alle plakater i vores online-shop kan bestilles i valgfrie formater på forskellige materialer med eller uden passepartout.

✓ Anerkendt kvalitet siden 2001
✓ Med eller uden passepartout
✓ Avanceret trykketeknik
✓ Uforlignelig farveglans
✓ Valgfrie formater

Ved brug af en avanceret trykketeknik og den højeste produktionskvalitet beholder vores plakater selv efter mange år den størst mulige autenticitet med klare og dybe, mættede farver og en tydelig streg. Farverne blegner eller gulner ikke på trods af, at de ikke er indrammet bag glas.

 

Vælg din premiumpapir

 

HP Everyday Semiglossy 235g

Dette satin præparerede fotopapir med et fremragende forhold imellem pris og kvalitet leverer god udskriftskvalitet til overkommelige priser og imponerer ikke kun med sin silkeagtige glans, men også med en ekstraordinær bred vifte af farver. Fotokarton egner sig derfor især godt til motiver, hvor farve og grafik dominerer.

Hahnemmühle Torchon 285g

Dette matte, naturlige hvide vandfarvet papir fra Hahnemühle med en let struktureret overflade leverer levende farver på en mat, struktureret overflade. Takket være det specielle farvemodtagende lag, der understreger den naturlige papirkarakter, opnår akvarelkartonen en høj farveintensitet og nøjagtig skarphed. Med en tykkelse på 144 mikrometer og en vægt på 285 g/m² er dette printmedium af meget høj kvalitet især velegnet til akvareller, tegninger og pasteller.

Hahnemühle William Turner 190g

Hahnemühles ægte håndlavede papir med mat akvarelstruktur svarer optisk og haptisk til håndlavet kunstnerpapir og er kendetegnet ved en stærkt struktureret overflade og en naturlig hvid farve. Dette tunge trykmedium er struktureret som et lærred og er derfor særligt velegnet til reproduktioner af traditionelle kunstværker.

Photo Rag Hahnemühle 320g

Den naturlige hvide Photo Rag Perl 320g fra Hahnemühle består af 100% bomuld, er fri for optisk blegning og muliggør de fineste tryk i kunstnerisk perfektion. Den specielle overfladebelægning på overfladen sikrer en unik perleglanseffekt og gør de mindste detaljer tydeligt synlige. Bomuldspapiret har en unik fornemmelse og er især velegnet til fotomotiver og kunstgengivelse med varme farver og gråtoner.


 
arrow